Kapcsolat

Tisztelt Érdeklődő!

 

Alapvetően Budapesten és környékén tevékenykedem, de megegyezés alapján távolabbi helyszínre is elmegyek egyeztetett időpontban.

Kérdése, észrevétele, vagy megrendelése van kézi polcrendszerek, (Salgó polc, stb.) vagy raklapos megoldások, illetve bármely az oldalon szereplő termék, raktártechnika területén alkalmazott eszközökkel kapcsolatban, kérem az alábbi elérhetőségeken keressen:

Alkmár 2000 Kft.                                                                         
Adószám: 13337586-2-42
Keressen a 06-20-323-8556-os számon vagy küldjön levelet az alkmar@raktarpolc.hu címre.
Cím: 1144 Budapest Füredi u. 7 (itt nincs áru)

Üzletet, irodát, és népes apparátust nem tartunk fenn. (ezért tudok kedvező árakat kialakítani.) 
Legtöbbször helyszíni felmérésre van szükség, ezért általában a "tetthelyen" találkozom Megrendelőimmel vagy anyaglistákat kapok elektronikus úton és csak a szállításnál találkozunk. Aki anyagot vásárol Tőlem, zuglói átadásra számíthat. 

Folyamatosan mozgásban vagyok a felmérések és a kivitelezési helyszínek között a városban, ezért személyes találkozóhoz telefonon egyeztessünk előzetesen. 

 
Rendkívül erős árverseny és szerény árrés miatt, első tételként, egyszeri legalább nettó 20 000 Ft feletti mennyiségeket tudok gazdaságosan értékesíteni!

Kérem megértésüket!

Természetesen első vásárlás után, ha kiegészítésként kisebb mennyiségek is beszerezhetőek nálam.

Salgó polcrendszer esetén nettó 300 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás Budapesten díjmentes és további szerény engedményt tudok biztosítani.